Меню

Вперед до нових звершень!

Фінансисти Уманського національного університету садівництва взяли участь у кейсі від Національного банку України.
До вирішення кейсу було запрошено студентів II-V курсів і випускників закладів вищої освіти.  До складу команди «Вища ліга» від нашого університету увійшло троє студентів: Анастасія Вовчанська – 11-к-ф група; Олексій Кісілєнко – 21-ф група; Олександра Яковенко – 21-ф група.
Також до конкурсу долучилися представники з Києва, Запорізької, Львівської, Миколаївської, Харківської і Чернівецької областей.
Участь у кейсі – це можливість долучитися до розробки реальних пропозицій щодо роботи вітчизняного страхового ринку. Основним завданням конкурсу було запропонувати НБУ своє бачення вимог до страховиків, які будуть залучені до агрострахування з державною підтримкою. Ринок агрострахування з державною підтримкою діє практично в кожній країні, а для України ефективне впровадження данакого механізму є актуальним і довгоочікуваним.
Кейс складався з 3 етапів: відбіркового, півфінального та фінального.
На жаль, наша команда фінансистів до фіналу не потрапила, проте це дозволило студентам заявити про себе й отримати неоціненний досвід і нові знання!
На знак подяки за участь і докладені зусилля, команда «Вища ліга» була нагороджена сертифікатами та вдячністю за участь від Національного банку України.
Пишаємось нашими студентами та зичимо подальших науково-навчальних звершень!!!!!
Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування Уманського НУС