Меню

Якість освіти - у пріоритеті

Сучасна освітня діяльність вимагає зміни усталених підходів і практик з метою адаптації набутих знань до вимог роботодавців і ринку праці. Тож колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування використовує принагідні можливості, аби врахувати у своїй діяльності та в перебігу аудиторного навчання актуальні тенденції і пріоритети.

З метою занурення у середовище фахівців, що прагнуть якісних змін в освітньому процесі, представники кафедри взяли участь у масштабному заході - Open Edukation Forum - платформі для обговорення кращих практик та ініціатив у освітньому середовищі, зорганізованому  KNU professionals. В онлайн режитмі відеоконференції ресурсу Zoom спікери презентували й обговорили низку актуальних для освіти сьогодення питань. Особливу увагу привернули виступи студентів - учасників експертних комісій з акредитації, які наголосили на якості як визначальному критерію освіти нині, а також на особистості викладача як головного провайдера освітніх послуг.

Назвичайно актуальні питання провадження освітньої діяльності в умовах пандемії і в постпандемічний період, що сприяли виявленню особливостей онлайн навчання та  формуванню нових професійних навичок у науково-педагогічних працівників, розглядалися під час вебінару «Викладач майбутнього: можливості і виклики» , спікерами якого стали вчені з зарубіжних країн. 

Форум дав можливість учасникам почути та чітко окреслити нові думки щодо організації і підвищення якості освіти.