Меню

Засідання студентського наукового гуртка кафедри фінансів, банківської справи та страхування

13 жовтня відбулося чергове засідання студентського наукового гуртка кафедри фінансів, банківської справи та страхування «Юний фінансист».

Під час заходу студенти були ознайомлені з планом роботи студентського наукового гуртка на 2022–2023 н.р. і зорієнтовані в тематиці підготовки майбутніх виступів. Також було розглянуто питання участі студентів у конференціях на всеукраїнському та міжнародних рівнях.

Майбутні  фінансисти представили загалу свої напрацювання, оформлені у вигляді презентацій, що супроводжувались доповідями на високому науковому рівні.

Попри обставини навкруги та розпорошеність думок, студенти мають навчатись і розвиватись. І саме студентські спільноти, гуртки, об’єднання є поштовхом, стимулом до цих процесів.

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування впевнений, що саме така цілеспрямованість і наполегливість студентів до освітнього процесу та наукової роботи демонструє потребу в його неперервності за будь-яких умов для подальшого вдосконалення якості освіти та набуття здобувачами необхідних фахових компетентностей і м’яких навичок.

  

Юлія Улянич,

к.е.н., доцент, керівник студентського наукового гуртка «Юний фінансист»