Меню

Засідання студентського наукового гуртка «Юний фінансист» у новому форматі

10 листопада студентами та викладачами кафедри фінансів, банківської справи та страхування було організовано та проведено у дистанційній формі на основі платформи Zoom засідання студентського наукового гуртка.

План засідання наукового гуртка передбачав презентацію результатів наукового дослідження студентки 31-ф групи Олександри Яковенко на тему: «CREDITING SMALL FARMERS THROUGH THE LENS OF LAND REFORM».

Під час доповіді студенткою були розглянуті актуальні питання реформування ринку землі України, особливості банківського кредитування, рівень державної підтримки аграріїв, перебіг розвитку ринку землі США, Австралії, Канади, Естонії. Усі представлені результати, а також відповіді на запитання буди надані англійською мовою.

Нові освітні реалії передбачають формування філософії сучасного європейця – «навчання впродовж життя», що дає особистості усвідомлення готовності опановувати нові знання, зокрема вивчати мови. Такі реалії потребують нових підходів до відбору освітніх прийомів і методів, використання новітніх форм і технологій навчання англійської мови.

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування висловлює вдячність Олександрі за проявлену наполегливість і бажання розвиватись, йти в ногу з часом і вдосконалюватись.

 

 

 

 

Юлія Улянич

керівник студентського наукового гуртка