Меню

Здобувачі освіти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» – учасники студентського наукового гуртка факультету економіки і підприємництва

Здобувачі освіти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» доєднались до онлайн роботи студентського наукового гуртка на рівні факультету економіки і підприємництва.

Студентка 21-ф групи Анна ОЛІЙНИК гідно представила власні наукові дослідження англійською мовою на тему: «Top digital providers of insurance services» (науковий керівник Ольга ПОНОМАРЕНКО, викладач кафедри фінансів, банківської справи та страхування).

Доповідь була сучасною та цікавою адже питання фінансових технологій зростає з кожним роком, а кількість учасників цієї галузі - провайдерів фінансових послуг і Фінтех-стартапів також стрімко збільшується. Усі ці компанії працюють на те, щоб задовольнити зростаючі потреби клієнтів, формуючи таким чином майбутнє фінансів.

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування дякує Анні за ініціативність, компетентність, працелюбність і бажання досліджувати сучасні царини фінансової науки!

 

 Юлія УЛЯНИЧ, доцент відповідальна за наукову роботу кафедри фінансів, банківської справи та страхування