Меню

Зустріч з професіоналом банківської справи

19 квітня у змішаному режимі відбулась зустріч запрошеного стейкголдера, керівника прямих продажів Одеського регіонального центру АБ Південний  Іваном ШОМПОЛОМ з науково-педагогічними працівниками кафедри фінансів, банківської справи та страхування та здобувачами освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» Уманського національного університету садівництва. Так, студенти І-ІІ курсів мали змогу бути присутніми на зустрічі наживо й особисто познайомитись з практиком, а у студентів старших курсів була можливість доєднатись дистанційно до заходу через платформу Zoom.

Тему зустрічі «Фінансова безпека: скімінг, фішинг, кеш трепінг, соціальна інженерія» Іван Петрович висвітлив професійно, широко та цікаво, з практичними прикладами та життєвими ситуаціями.

У студентів було багато запитань до доповідача, тож зустріч пройшла в активному діалоговому режимі, що не може не тішити після дистанційного режиму роботи та спілкування.

Найактивніший студент Владислав ТОДАВЧИЧ (21-ф група) отримав подарунок від Івана Петровича – монету з лімітованої серії випуску Збройних сил України від НБУ.

Щиро дякуємо гостю за можливість дізнатися про особливості та новинки в роботі банківської системи України, про способи, як вберегти себе та власні фінансові ресурси від шахрайських дій з практичного боку та цінні подарунки!

  

Юлія УЛЯНИЧ, к.е.н., доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування УНУС