Меню

Зустріч з відомим випускником

Фінансисти – талановиті та цілеспрямовані особистості. І доводить це випускник спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Уманського національного університету садівництва Володимир Шумко. Хтось скаже «До чого тут фінанси? Він же гуморист!» Ми ж зазначимо: спеціальність – це та професія, яку людина опановує, хоббі – це те, що дає снаги жити. А в Уманському НУС всіляко підтримують студентів у їх прагненні розвиватися всесторонньо, тож, крім професії, вони тут вдосконалюють свої таланти і навіть мають змогу реалізуватися саме у захопленні.

Володимир Шумко, який лише вчора зустрівся у стінах рідного навчального закладу зі своїми фанами, зазначив, що прекрасно пам’ятає час навчання в університеті та викладачів кафедри фінансів, банківської справи та страхування. І навіть пригадав, як одного разу не міг запам’ятати тему заняття та, аби вирішити проблему, написав на цю тему вірш.

Під час зустрічі з шанувальниками Володимир ділився досвідом, жартував, надавав поради. А на запитання «Якби можна було повернути час назад, чи хотіли б Ви щось змінити?» відповів: «Іноді я задумуюся над цим. Але розумію, що, якби не всі ті події, які відбулися зі мною, я, можливо, не був би там, де є зараз. Тож якби я повернувся назад, знову б вступив до Уманського НУС».

Зустріч пройшла емоційно та натхненно. Ми ж сподіваємося на нові діалоги та запрошуємо випускників кафедри до спілкування!