Меню

Вітаємо з Днем студента!

Сьогодні 17 листопада - а тому у колективу кафедри фінансів, банківської справи та страхування святковий настрій! Адже ми маємо чудову нагоду привітати з професійним святом наших талановитих, неймовірно харизматичних, веселих, толерантних, відкритих (на нашу думку - найкращих) студентів!

Шановні студенти! Ми трохи вам по доброму заздримо, бо вже знаємо, що найкращі роки - це ті, коли ти вже дорослий, але водночас і дитина; коли батьки вже вбачають у тобі великого вченого, фахівця своєї справи (бо ж постійно дивуєш їх вдома новими знаннями), а куратори та викладачі пробачають маленькі дитячі пустощі, вірять у різні байки та допомагають порадами й настановами. 

Не буває колишніх студентів, адже якщо хтось один раз відчув цей нестримний політ свободи у світ непізнаного, занурився з головою у вир знань - той завжди залишається на цій хвилі. Тож зичимо вам неповторного й емоційного студентського життя та безмежної віри в себе (бо ми не просто віримо, а впевнені в кожному з вас). Будьте допитливими, цікавтеся всім новим, відкривайте нові горизонти, пізнавайте цей світ і вдосконалюйте його! Живіть яскраво, в ритмі Уманського НУС!

Останні новини

Робота секції фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку студентської наукової конференції, приуроченої 160- річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Й.К. Пачоського Читати повністю

Робота секції фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку студентської наукової конференції, приуроченої 160- річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Й.К. Пачоського

Традиційно щороку студенти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» є учасниками Всеукраїнської студентської наукової конференції Уманського національного університету садівництва.

Читати повністю

Акредитована освітня програма - гарантія офіційного документа про освітуЧитати повністю

Акредитована освітня програма - гарантія офіційного документа про освіту

16 квітня, на засіданні Національного агентства із забезпечення якості освіти, було ухвалене рішення про акредитацію освітньої програми "Фінанси, банківська справа та страхування" терміном на 5 років з видачею відповідного сертифіката № 7617.

Читати повністю

Гурток "Юний фінансист" продовжує роботуЧитати повністю

Гурток "Юний фінансист" продовжує роботу

На кафедрі фінансів, банківської справи та страхування відбулося чергове засідання студентського наукового гуртка «Юний фінансист», присвячене обговоренню питання вивчення досвіду країн Європейського союзу в контексті розвитку фінансової сфери та соціальної складової життя країн

Читати повністю

Участь магістрантки в Economist Career WayЧитати повністю

Участь магістрантки в Economist Career Way

Студентка 11 м-ф групи Олександра Яковенко взяла участь у Economist Career Way, що проходив на платформі UGEN

Читати повністю

Всі новини